tag:blogger.com,1999:blog-2201757026272102374.post2821566830511645900..comments2024-03-23T14:26:00.403+01:00Comments on Tabernes Opskrifter: Sønderjysk grønlangkål med hamburgerrygKokke Kongenhttp://www.blogger.com/profile/11492264399855855841noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2201757026272102374.post-26986864877218766902015-11-11T12:59:56.837+01:002015-11-11T12:59:56.837+01:00Hej Aage
Ifølge Wikipedia er Kale det engelske or...Hej Aage<br /><br />Ifølge Wikipedia er Kale det engelske ord for grønkål. Så det må være det samme. Men jeg tror du får problemer med at få fat i en hamburgerryg eller sønderjyske kålpølser i Oklahoma :)Kokke Kongenhttps://www.blogger.com/profile/11492264399855855841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201757026272102374.post-10018153218814644822015-11-09T00:51:37.188+01:002015-11-09T00:51:37.188+01:00Grunden til at jeg soegte efter opskriften er at j...Grunden til at jeg soegte efter opskriften er at jeg husker min mor engang i tidernes morgen lavede det.... og at jeg kunne li det.<br />Problemet er at jeg bor i Oklahoma.... har aldrig set groenkaal i forretningerne.<br />De har noget, der hedder kale.... kan det bruges?Aage Jensennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201757026272102374.post-64990268943955518932012-11-26T22:43:38.561+01:002012-11-26T22:43:38.561+01:00Hej Elsebeth
Tak for tippet. Jeg kan godt foresti...Hej Elsebeth<br /><br />Tak for tippet. Jeg kan godt forestille mig, at kålpølserne vil smage godt på gril. Hvad så med den røgede smag? Jeg kan lide hvis den kommer i kålen, og det gør den med vandet.<br />Bare købe nok pølser, så er der til vand og gril.<br />Næste gang jeg kommer forbi Vendsyssel skal jeg nok tage en sæk grønkål med.Kokke Kongenhttps://www.blogger.com/profile/11492264399855855841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2201757026272102374.post-5643957791944437502012-11-25T17:40:40.916+01:002012-11-25T17:40:40.916+01:00Ha, den remse kender jeg ikke; måske fordi det hed...Ha, den remse kender jeg ikke; måske fordi det hedder mæ tøs, mæ tøt her. En københavnerinde spurgte engang en sønderjyde, om tøt var datid af tøs - det var det!<br /><br />Som himmerlandsk sønderjyde gennem mange år kan jeg kun anbefale dig at stege/grille kålpølserne. Det lærte jeg af hr. Følster ejeren af slagerKurzke - og du vil aldrig koge dem mere. Og så er vensysselsk grønlangkål 1000 gange bedre - laver aldrig andet. Det er ikke kartofler i, men brunede kartofler til!<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.com