Banan Protein Shake

Opskrift bananshake, proteindrik, energidrik, energy shake, milkshake, protein shake, energi booster, smoothie

Ingredienser
1 moden banan
Vaniljedelen
fra regnbueis
50 ml fløde
100 ml sødmælk
1 bæger pasteuriseret
æggehvide
2 spsk. jordnøddeolie
Så er vi nået til energi-shake nr. 2, baseret på regnbueis. Hvis den første proteindrik, altså jordbærshaken, var noget du kunne lide, så vil denne her sandsynligvis også kunne bruges. Du har sikkert allerede lavet mange jordbærshakes og fryseren er fyldt med hvid/brune regnbueis.
Som sagt er de her energi-shakes egnet til at give rigeligt med næring efter styrketræning, eller hvis bare du har brug for lidt ekstra energi til noget krævende.

Proteinpulver og andet kosttilskud plejer jeg at købe hos abilicaonline.dk. Det kan betale sig at købe de store økonomipakker.
Denne energi milkshake er baseret på vaniljedelen, altså en vaniljebanan shake. Hæld det hele i en blender og lad den snurre rundt indtil det ligner noget som kan drikkes.
Kan drikkes både før og efter træning. Drikker du den før træning, skal du dog lige have fordøjet den. Er din mave ikke vandt til at få så meget sukker, fedt og æggehvide på en gang, så drik ikke for meget i starten.

Det behøver ikke være jordnøddeolie. Bare du bruger en olie som smager godt, fx valnøddeolie, avokadoolie, hørfrøolie… Undgå dog oliven-, raps- og andre stegeolier.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP