Pimp dit køkken, med Wallsticker

Hvordan får du dit køkken til at ligne et designerkøkken uden at bruge en formue?

Det er især rettet til dig, som lige er flyttet hjemmefra. Dig som for første gang skal bo i egen bolig. Til alle studerede som ikke har råd til dyrt køkken design. Og til dig som har afsluttet studiet, men alligevel sidder på kontanthjælp.

Et køkken må gerne have personlighed. Stinkende pizzapakker og kakerlakker giver også personlighed, men det var nu ikke det jeg mente. Du er ikke vant til at stå på egne ben, så dit køkken ligner sikkert et bombet lokum fra helvede. Men se hvor lidt der skal til, for at forvandle dit rådne køkken til et paradis. Du har kun brug for lidt sæbe, vand, og Wallstickers.

Prøv bare at se forskellen her.

Dit køkken før sæbe og wallsticker

Dit køkken efter sæbe og wallsticker
Wallsticker kan fås i alle størrelser. Om du skal bruge en wallsticker til en enkelt flise eller til hele væggen er op til dig, og din pengepung. men priserne starter ved 49,- kr opefter, så mon ikke der er en i din prisklasse. Her er et par eksempler på wallstickers jeg fandt hos TrendyStickers.

Hvis du er til blomster, så er det her vist lige noget for dig.
De har også wallstickers til soveværelset :)

2 kommentarer:

Hannah 28. oktober 2011 kl. 16.43  

Ja med det før og efter billede så må man da ha fat i wall stickers til hele hytten og måske give det i gave til de venner der roder mest, måske en stor svævende ørn i pang farver til søsterens hvidmalede romantiske hybel. HELT SIKKERT!

Kokke Kongen 31. oktober 2011 kl. 22.26  

Ja, bare klister hele hytten til i stedet for at gøre rent :) Jeg kender da i hvert fald et par venner som har brug for det. ha ha...

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP