Forårsruller hjemmelavet

Opskrift forårsruller, små thairuller


Ingredienser
1 Pakke forårsrulledej
200g hakket kylling
2 gulerødder
Pakke bønnespirer
Bundt frisk koriander
Gulerødder
ingefær
3-4 forårsløg
Salt og peber

Ja, man kan købe færdige forårsruller, så hvorfor for fanden bruge tid på selv at lave dem. Fordi de færdige forårsruller oftest er fyldt med noget crap, som ikke engang din hund gider spise. De værste er dem som er fyldt med hvidkål urghhhh (det var lyden af min brækrefleks).

Og så er det ikke engang så tidskrævende som man skulle tro. Forårsrulle dej kan købes i asiatiske specialbutikker. Har endda set det i Meny og Kivi Mini.
Grøntsagerne skæres i meget tynde strimler og blandes med farsen.

Har set opskrifter hvor farsen bliver stegt forud, men det er ikke nødvendig hvis du laver små mini forårsruller. Du skal bare være opmærksom at olien ikke er for varm når du steger dem, da de ellers ikke når at blive gennemstegt.
Utrolig hvor tynde forårsrulledej er. Troede først der lå et stykke bagepapir mellem hvert ark forårsrulledej, men det var sku selve dejen.
Anbring en lille klat fyld på enden af dejen. Ikke mere end hvad der kan være på en spiseske.
Fold og rul forårsrullen som anvist på pakken.
Start med fronten, dernæst foldes siderne op og til sidst rulles det sidste. Den skal rulles godt fast, ikke for slap ellers falder den fra hinanden.
Det er en god ide at gi den en gang lim med æggeblomme da de der forårsruller godt kan åbne sig når de steges i olie.
Hvis du har en fritureovn så brug endelig den. Ellers fyld en lille gryde op med solsikke eller rapsolie. Så snart olien er godt varm kommer du max 3 stk. forårsruller i.
Nu skal du justere temperaturen så de ikke bliver gyldne for hurtig men heller ikke for svag en varme. De skulle gerne blive gyldne på 5 minutter, så er du sikke på at de er gennemstegte. Serveres med sweet chilisauce.

Se også opskriften på vietnamesiske forårsruller i rispapir

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP