Et lyssværd hører hjemme i køkkenet

Månedens køkken gadget, Marts

Sådan får du lyssværdet fra Star Wars integreret i dit køkkenJa, vi har alle set Star Wars filmene og ved hvad et lyssværd kan bruges til. Men nu hvor Walt Disney har købt licensen for Star Wars filmene, kan vi lige så godt tænke om.

Hvis Mickey Mouse og Bambi skal være med i den nye Star Wars film, så kan vi også bruge lightsaberen til at knappe øl op eller bruge dem som spisepinde. Eller hvad med at ha den hængende som nøglering. Den kan vel også bruges som lampe.

Her et lyssværd som oplukker. Desuden lyder det som et rigtigt lyssværd, hver gang det bliver brugt til at knappe en kapsel af. Wzuummmmmmm!

Japansk mad og Star Wars passer lige så godt sammen som Jar Jar Binks og Fedtmule. Så hvorfor ikke bruge lyssværdet som spisepinde. Vælg mellem Darth Vaders røde, Luke Skywalkers blå eller Yodas grønne lyssværd.

Hvis du vil have lyssværdet så originalt som muligt, så få fat i denne meget autentiske replika lightsaber. Det er ingen billig legetøjssværd fra BR men den eksklusive, af Lucasfilm godkendte, variant fra Hasbros Signature-serie.

Håndtaget er lavet af metal og vejer 900g og lyssværdet er hele 112cm lang. Den har alle lydeffekter, både når du tænder, slukker eller svinger Bzzzzzzzzz. Vælg mellem Anakin Skywalker, Darth Vader eller Luke Skywalkers lyssværd. Og hvad skal du med det i køkkenet? En mere sofistikeret køkkenlampe kan du vist ikke få :)

Stativ til ophængning på væg eller placering på bord medfølger, så hvad vil du mere.

Disse fede gadgets kan fås hos CoolStuff.dk

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP