Guacamole Dip

Opskrift Guacamole 


Ingredienser
1 stor moden avokado
Eller 2 små modne avokadoer
2 spsk. creme fraiche
Saften af ½ citron
Salt og peber
lidt olivenolie

Hvorfor lave guacamole selv når man kan købe det på glas? Fordi det er et glas fyldt med lort som ikke har en fu#king skid med guacamole at gøre. Hovedingrediensen i guacamole er avokado, og når du prøver at læse på varedeklarationen på glasset, så er der alt muligt andet lort i glasset og højst 1 % avokado. Jeg fandt endda en udgave, hvor avokadoen var skiftet ud med avokadopulver. Så hvis du køber guacamole på glas, så er du godt nok taber nr. 1 og din IQ rækker højst til at deltage i Paradise Hotel.

At tilberede en god guacamole tager højst 5 minuter. Det tager dig også 5 minutter at åbne et glas guacamole. Du skal ikke være ked af det, hvis du ikke ved hvordan en avokado ser ud. Der er mange taber, som ikke ved bedre, men spørg i supermarkedet, der er altid hjælp at hente.

Skær avokadoen midt over og fjern kernen. Med en spiseske graves frugtkødet ud og kommes i en skål. Er avokadoen meget moden, kan den moses med en gaffel. Er dette ikke tilfældet, så er det en god ide at bruge en blender. Bland alle ingredienser godt sammen, enten med en gaffel eller blender. Brug friskkværnet peber.

Serveres som dip til tortillas, grønsager eller diverse mexicanske retter. Se også opskriften på en traditionel Mexicansk guacamole.

Klap i og spis

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP