Guacamole

Opskrift Guacamole


Ingredienser
1 stor moden avokado
Eller 2 små avokados
Saften af en lime/citron
1 fed hvidløg, fint hakket
4 soltørrede tomater
Frisk kværnet peber
Salt

I dag har jeg fandme lyst til mexicansk. En mexicansk ret er ikke en skid værd uden en rigtig god guacamole. Og med en god guacamole mener jeg en hjemmelavet mexicansk guacamole med friske råvarer. Det grønne stads som kan lyse i mørke, som bliver kaldt guacamole og som kan købes i supermarkederne, det kan du bruge som fingermaling, men husk latexhandsker for at undgå eventuelle allergiske reaktioner, som de mange E-numre kunne forårsage.
Ønsker du en cremet guacamole dip til dine Nachos, så brug denne opskrift.

Skær avokadoen i to halve og fjern kernen. Kom frugtkødet i en skål, hæld limesaften over og mos med en gaffel. Limesaften forhindrer avokadoen i at oxidere og det har stor betydning at guacamole har en flot grøn farve og ikke ligner kolort.
Skær de soltørrede tomater i små stykker og mos sammen med avokadoen, salt, peber og hvidløg.
Serveres som dip til mexicanske retter fx burrito, fajitas, enchiladas.

Tip: Ud over de nævnte ingredienser kan du prøve at tilføje, frisk chili, fint hakket løg og frisk koriander.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP