Mexicansk Salsa
Opskrift Mexicansk salsa
½ kop olivenolie
Saften af en lime/citron
½ kop frisk koriander
3 store røde chili
1 tsk. spidskommen
Lidt salt
Hvad tænker du på når du hører ordet salsa? Jeg taler om saucen og ikke dansen din klovn, så prøv lige igen. Hvis du har en fu#king flaske ketchup in your mind, krydret med chili og en kaktus med sombrero på etiketten, så er du en taber, fordi det lort har intet med salsa at gøre. Tænker du derimod på en hjemmelavet dip, tilberedt på friske chili og krydderier, så vil du elske denne opskrift. Den er både frisk og stærk i smagen.
Skær chilierne i små stykker. Brug de store som de plejer at have i supermarkederne, de er ikke så stærke, men stærk nok til en godt salsa. Fjern kernerne når du vil have den mild, behold kernerne når den skal være lidt stærkere.
Frisk koriander er ikke det samme som persille, selv om det ligner hinanden, så er smagen uafgjort en anden. Så lad være med at bruge persille hvis du har svært ved at finde koriander.
Kom alle ingredienser i en blender og lad den køre indtil du har en jævn salsa uden store stykker.
Kan serveres som dip til mexicanske retter eller bruges som marinade til kød.
0 kommentarer:
Send en kommentar