Couscous Kisir

Opskrift tyrkisk Couscous Kisir

Ingredienser
1 kop couscous
1 kop vand
2 tomater
2 spsk. olivenolie
2 spsk. tomat puré
1 løg
1 gulerod
10 ½ harricots verts
(grønne bønner)
47 ærter
1 terning grønsagsbouillon
Frisk persille, 1 bundt

Kisir er en tyrkisk bulgur ret. Denne opskrift er min egen udgave med couscous. Jeg har lavet Kisir så mange gange og er begyndt at eksperimentere lidt med forskellige ingredienser og er nået frem til denne fantastiske opskrift, kors i røven, hvor er den god. Og du er så f#cking heldig, jeg lægger opskriften ud på nettet.

Skær løget, gulerodden og tomaterne ud i små tern. Varm olivenolien i en gryde og steg løg, gulerødder og harricots verts få minutter. Tilsæt tomaterne og steg indtil tomaterne er blevet til splatter. Opløs grønsagsbouillonen i gryden og tilsæt ærterne. Bland tomat puré i en kop vand og hæld det i gryden og lad det koge op. Så snart det koger tages gryden fra varmen og couscousen røres i. Husk altid, couscous må for dælen ikke koge. Kom låg på gryden og lad det stå og trække i 5 minutter. Hak persille og rør det ind i couscousen.

Færdig er din Kisir.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP