Tzatziki

Opskrift tzatziki græsk

 
Ingredienser
250 ml græsk yoghurt
½ økologisk agurk
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Ja, du kan købe færdiglavet tzatziki i supermarkedet, men så er du da også sløv som et gravidt dovendyr. Vidste du at dovendyret kravler af sted med 250m i timen og kun går på wc 1 til 2 gange om ugen. Færdiglavet tzatziki er tilsat eddike til konservering hmmm det giver en god smag og så de slatne agurker jamjam. Tzatziki er ikke andet end yoghurt blandet med hvidløg og agurk, og hvor svært kan det være. Jeg køber jo heller ikke færdigbrygget kaffe, pisket fløde eller afrevet toiletpapir. Ta dig dog sammen. Her er en opskrift som er til at forstå.

Vask agurken godt. Da vi skal bruge skrællen af agurken foretrækker jeg en økologisk agurk. Halver agurken på langs. Halver de to halve agurker igen på langs. Skær den bløde inderside af agurken ud. Riv agurkerne på et groft rivejern. Pres saften ud af agurken. Et kaffefilter kan bruges til dette. Pres hvidløget med en hvidløgspresse. Rør agurk og hvidløg sammen med yoghurt og olivenolie og smag til med lidt salt og peber. Var det så svært.

Klap i og spis!

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP