Fyldte kæmpe squash

Opskrift fyldte squash, kæmpe squash

 Ingredienser
1 kæmpe squash ca. 3Kg
500g hakket oksekød
1 dåse kidneybønner
2 løg
4 fed hvidløg
1 knold ingefær
4-5 tomater
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. paprika edelsüss
1 røvfuld reven hård ost
(parmesan eller grana padano)
Meget chili
1 bundt frisk koriander

Jeg fandt denne motherfu#ker af squash i Super Best for et par uger siden. Den var på størrelse med et græskar og vejede næsten 3Kg. Prøv at sammenligne squashen med køkkenrullen i baggrunden. Gad vide om genforskningen har været indblandet eller om den er vokset op i Tjernobyl. Lige meget, den kostede kun en 10´er og var oplagt til at blive fyldt med hakkekød og så en tur i ovnen.

Skær squashen midt over på langs. Med en spiseske graver du den bløde del i midten ud. Kom salt på, og lad den stå og trække.

Steg kødet i en gryde med rigeligt olie. Hak løg, hvidløg og ingefær i små stykker og bland det med kødet. Kom stødt koriander og paprika i og rør godt rundt. Skær tomaterne i små tern og kom dem i gryden sammen med kidneybønnerne. Kom til sidst chili og den friske koriander i. Det er naturligvis op til dig selv hvor meget chili du kommer i, og hvilken af slagsen, ellers tjek lige på skalaen her.

Jeg var bange for at den store mutant squash ikke vil blive gennemstegt, så den fik lige en halv time i ovnen inden jeg kom fyldet i. Den blev godt nok lidt blød efter turen i ovnen. På med hakkesovsen og en omgang reven ost, og så en tur i ovnen ved 200°C i 1 time.

Der var aftensmad til to dage.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP