Veggie Twister

Månedens køkken gadget, Januar

Veggie Twister En Michelin kok af plastikLær at skære grøntsager som en Michelin kok, eller køb dig en Veggie Twister. Det andet lyder måske som en nem og hurtig løsning, men det første er sikkert alligevel en håbløs ide at spilde tid på.

Med Veggie Twisteren kan du få alle mulige grønsager til at ligne en anretning fra restaurant Noma. Veggie Twisteren består af to mundstykker, et der laver spiraler, og et der laver spaghetti. Hvis dine unger udelukkende spiser spaghetti, har du nu muligheden, at snyde grønsager ind i dem ved at ”twiste” spaghetti ud af diverse grønsager. Se selv, det er da ikke til at se forskel.

Og så endelig en køkkenmaskine, som ikke fylder i køkkenet. Hvorfor skal alt være elektrisk, have motor, ledning og et ur. Denne lille dims med stor funktionsevne kan kommes i opvaskemaskinen og gemmes væk i en lille skuffe. Og så er den designet i Schweiz og fremstillet i Tyskland, så kvaliteten må da være i top.
Kan købes hos Coolstuff 

1 kommentarer:

Anonym,  21. oktober 2014 kl. 14.07  

Eller køb den her: http://www.ebay.co.uk/itm/Fruit-Vegetable-Nicer-Dicer-Kitchen-Tools-Kit-Cutter-Spiral-Vegetable-Slicer-/261470966515?pt=UK_Kitchen_Accessories&hash=item3ce0e252f3

For lige omkring 20 kr.

PS. den er semi-dårlig.

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP