Den perfekte candlelight dinner

Månedens  køkken gadget, Februar

Valentinsdag, Romantisk dinner eller Plan BDen 14 februar er det Valentinsdag. Ja, og hvad har du tænkt dig at servere din kæreste? En romantisk candlelight dinner? Hvad så hvis du fu#ker det hele op. Så vær på den sikre side og ha en plan B.

Her er et par idéer jeg fandt på CoolStuff.dk, som du måske kan bruge hvis katastrofen i køkkenet bryder ud.

Rosen, som du har pyntet bordet med, er naturligvis af chokolade. Lad hende spise rosen, når alt andet er blevet uspiseligt. Chokoladerosen består af 21g chokolade, så hvis hun skal blive mæt, så ha en hel buket chokoladeroser klar.

Nu har hun fået appetit på chokolade. Så går du videre til hovedretten. Her serverer du naturligvis en romantisk Chokoladepizza. Den kan fås i 9cm og 24cm i diameter. OBS, hendes bagparti vokser også 24cm i diameter når hun spiser den store chokoladepizza.

Så kommer vi til desserten. Undgå yderligere chokolade. Nu er tiden inde, at du åbner dit hjerte over for hende. Hun skal vide, at du har et blødt hjerte, men hvordan for fanden få det sagt. Så klask et Hjerte af gelé på hendes tallerken, så behøver du bare smile dumt, som om du er blød i bolden.

Der er flere gode Valentinsgaver på CoolStuff.dk. Husk, hvis du skal nå at få det leveret til Valentinsdag den 14 februar, så skal du bestille det inden den 12 februar.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP