Crazy Påske

Det perfekte påskeægSå er det snart Påske og vi ska ha påskeæg. Hvad har disse farvede æg egentlig med påsken at gøre? Handler det ikke om Jesus død og opstandelse? Tænkte Jesus efter sin opstandelse ”mmmm.. nu er jeg sulten, kunne tænke mig nogle æg, men de skal farvelægges først og en hare skal bringe dem, det har jeg fortjent efter at ha hængt på det der kors”!

Til påske må vi godt gøre noget ud af æggene, det vil Jesus sætte pris på. Du kan farve æggene, men de vil stadig have den upraktiske ovale form. Rugbrød er jo firkantet, så et firkantet æg vil passe meget bedre på en æggemad. Kan du stable æg? Ja, hvis de er firkantede. Der er så mange grunde til at æg burde være firkantede. Og så er der en løsning. Med denne her Egg Cuber forvandler du dine hårdkogte, ægformede æg til firkantede æg. Læs her hvordan du gør...

Men hvordan får du dine børn til at spise æg (hvis de nu ikke gider spise dem). Børn kan heldigvis snydes. Grønsager kan blandes med fars, fisk kan formes som pinde, og æg forvandles til sjove figurer. Princippet med disse sjove æggeforme er nøjagtig den samme som med de firkantede æg. Pil dit varme æg og læg det i formen. Skyl det under koldt vand og tag det ud. Det er nu formet som en kanin, en bjørn, en bil eller et hjerte.

Men for at alt det her kan lykkes, skal du være i stand til at koge et æg. Til dig som ikke engang kan finde ud af at koge et æg er der hjælp at hente. Beep Egg æggeuret skal bare ned i vandet sammen med æggene, lige meget om vandet er koldt eller kogende fra starten. Der er to udgaver. Den gule som spiller "Killing me softly" for blødkogt, "I wish I was a hen" for hård hvide og blød blomme samt "Carmina Burana" for hårdkogte æg. Og så er der den sorte som spiller ved blødkogt æg ”Smoke on the water”. Medium “I was made for loving’ you” og for hårdkogt, “the final countdown”. 

Alle disse sjove gadgets fundet på CoolStuff.dk 

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP