Sommer Juice med Passionsfrugt

Opskrift frugtjuice juice med passionsfrugt


 
Ingredienser
1 passionsfrugt
¼ ananas
1 grapefrugt
1 æble

Så er det blevet sommer og man trænger til noget forfriskende koldt. En kold øl er lige det rigtige, men børnene skal jo også have noget. For meget sodavand og is gir huller i tænderne og børnene skal have insulin inden de når konfirmationsalderen. Gi dem noget sundt og pres en frisk juice til dem. Denne her sommerjuice er fyldt med vitaminer, og når jeg laver den, så drikker jeg den selvfølgelig også. Øl kan jo holde sig til aftenen :)

Ud over ingredienserne har du brug for en Juicer, eller juicepresse som mange kalder den. Hvorfor fanden hedder den egentlig juicepresse, den river frugten og slynger den, der er ikke meget pres her. Juicer lyder meget bedre. Hvis du jævnligt laver juice, så invester i en juicer af god kvalitet. Hos DomoTech.dk finder du de bedste juicer i alle prisklasser fra 1000,- til 7000,- afhængig om du skal bruge den privat eller har tænkt dig at åbne din egen juicebar. De har tit gode tilbud, op til 50% på udvalgte juicere. Jeg har selv en Hurom Slow Juicer , en af de bedste til privat brug hvis du spørger mig og priserne er også til at betale.

Opskriften er til et stort glas juice. Brug en hel ananas og lidt flere af de andre frugter og du har til fire store glas. Skræl alle frugter, ud over passionsfrugten, og skær dem i mindre stykker, ca. 4x4 cm. Halver passionsfrugten og grav frugtkødet ud med en ske. Kør det hele igennem juicepressen og server køligt med isterninger.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP