Den perfekte Halloween fest

Du planlægger måske at afholde en Halloween fest. Så har du sikker allerede anskaffet dig et græskar og udskåret et mere eller mindre uhyggeligt ansigt. Et papirskelet foran hoveddøren etikerer niveauet for din røvkedelige Halloween fest. Det er altså ikke nok til at få en Halloweenstemning. Her er der 10 gadgets som helt sikkert kan hjælpe med den uhyggelige atmosfære.

En energidrik som indeholder 80 mg koffein serveres i en blodpose. Så falder dine gæster garanteret ikke i søvn. Den skal dog ikke tages intravenøs.

For mange pyntepuder på sofaen kan hurtig gi en for afslappet stemning. Man skal ikke sidde i sofaen og hygge til en Halloweenfest. Man skal skide i bukserne af skræk.
Nu tror jeg ikke man kommer til at skide i bukserne af skræk ved synet af denne Alien Facehugger krammedyr, men den vil da i hvert fald bryde det hyggelige mønster som pyntepuderne skaber.

Lad gæsterne ikke ødelægge dit bord. Gi dem en bordskåner... nej, gi dem Stan. Splat Stan er en lille silikone-mand som er splattet ud fordi han fik et glas øl på sig.

Server et slimet rødt hjerte. Fyld noget jelly i denne Hjerte jelly-form, og du har en vammel dessert.Nu må festen heller ikke blive for sødt. Er dine gæster endnu ikke blevet skræmt, så vil et dip i Dave´s Ghost Pepper sauce, helt sikkert gi en overraskelse. En stærkere chilisauce findes næppe.


Beskyt dit bord med Dexters blodige glasbakker! Seks glasbakker med blodpletter i en trææske. Hvis du ikke har set serien Dexter, så ved du naturligvis ikke hvad jeg snakker om.

Serverer du pindemadder, som i sig selv ikke er særlig uhyggeligt, så lig denne lille voodoo dukke til dine madder. Der er plads til 37 tandstikker i voodootandstikholder.

På et eller andet tidspunkt skal dine gæster ud og pisse. Så duer det ikke at de stødet på små nuttede pynte nips genstande på badeværelset. Se at få fjernet alt der er nuttet og skift bruseforhænget ud med dette makabre psycho blodbads bruseforhæng.

Senere på aftenen er dine fødder trætte. Du vil gerne smide skoene og tage sutteskoene på. Men pas på du ikke ødelægger stemningen med dine Hello-Kitty hjemmesko. Med mindre du ejer disse Zombie Hjemmesko Zombie Hjemmesko.

Alle gadgets fundet på Coolstuff.dk

2 kommentarer:

Mini-hakkeren 20. oktober 2012 kl. 14.24  

Jaaa fedt ;-D
Forhænget bliver jeg nød til at eje, er ret sikker på, jeg kan sætte en skræk i livet af min kæreste med det... det fortjener han ;-D

Kokke Kongen 20. oktober 2012 kl. 15.01  

Ha ha, jeg kender ikke din kæreste, men han har sikkert fotjent det :) Husk de blodige fodspor i badeværelset.

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP