Chili – Død og ødelæggelse i endetarmen.

Her er en kollektion af de nok stærkeste sager du kan købe.
Disse produkter er baseret på de hotteste chilier som fx. Bhut Jolokia og habanero enkelte produkter er suppleret med ren capsicumekstrakt. Disse madvarer forårsager en smerte fra mundhulen og hele vejen gennem fordøjelsessytemet, hvorefter de efterlader et spor af død og ødelæggelse i endetarmen uden et eneste røvhår og hæmoride overlever.

Satans Blood
Denne sauce er så stærk, at en enkelt dråbe er nok!!!...... Nok til hvad??? Prøv selv, så ved du hvad den er nok til :) Flasken er fyldt med 800.000 scoville smerte direkte fra helvede. Er ikke sikker om den kan anvendes til madlavning.
Kr. 159,- hos Coolstuff

Trinidad Scorpion Chilli Peanuts
Peanuts og øl, en af mine favoritter. Det er saltet som gør en tørstig og trangen til mere øl bliver stor. Kombineret med enorm stærk chili, bæller du øllet bare ned for at slukke skovbranden i din hals.
Kr. 69,- hos Coolstuff

Blair's Habanero Chips
Hvad med at supplere chili jordnødderne med disse meget stærke chips krydret med habanero! Blair's Habanero Chips er dog lidt mildere end chili jordnødderne, så ønsker du virkelig et flammeinferno i endetarmen, så dip dem i en af disse chili saucer.
Kr. 26,- hos Coolstuff

Ass Blaster Hot Sauce
Denne sauce hedder ikke for sjov Ass Blaster Hot Sauce. Hvorfor tror du den bliver leveret i en trækasse designet som et lokumsskur! Habanero chili var åbenbart ikke stærk nok så derfor tilføjede man ren capsicumekstrakt.
Kr. 129,- hos Coolstuff

Habanero Jelly Beans
Spiser dine børn også for meget slik? Disse Jelly Beans skal nok holde dem fra slikskabet. Først bliver du udsat for en uskyldig smag af kirsebær, appelsin, citron, lime, ananas eller lakrids. Og lige pludselig slår chilien igennem. Også gode som prank på arbejdspladsen eller i slikposen til børnefødselsdagen.
Kr. 69,- hos Coolstuff

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP