Statussymbol Kaffekrus

Et kaffekrus er ved at være et statussymbol på arbejdspladsen. Før i tiden var det, at have sit navn på koppen, rigeligt. På chefens kop stod der ”I´m the BOSS” som ingen turde drikke af, ikke fordi man var bange for chefen, men fordi en eller anden sikkert har pisset i koppen.
Vi er individualister, janteloven er fortid. Nu skal et krus gerne symbolisere hvem du er. Ejer du et krus, som dit barn i børnehaven har tilsnavset med et grimt motiv, så er du ikke kun til grin på kontoret, nej, du står nederst i rangordningen, når der er lønforhandling.

Humør krus
Du er den temperamentsfulde medarbejder, som ingen tør spørge, fordi du er utilregnelig. Du kan blive glad og skriger af grin. Efterfølgende bliver du flow over dit upassende grin. Du bliver sur over vedkommende fik dig til at grine og får en fræk tanke hvordan du kan få hævn. Med de her 4 forskellige humørkrus kan du advare dine kollegaer inden de kommer og stiller dumme spørgsmål. Set på Coolstuff

Geek Mug
Hvorfor også spørge den sure kælling med humørsvingninger, Gå da direkte til ham der ved alt. Ja, ham den tavse som ikke siger ”god morgen” når du møder ham. Han er ikke uhøflig, bare så fordybet i sit arbejde, at han ikke registrerer hvad der forgår rundt omkring ham. Gi ham det her Geek-Krus, tror sku ikke engang han ligger mærke til hvad der står på den. Set på Coolstuff

Objektivkruset
Hvis du er den opmærksomme type, så få dig det her Objektivkrus. Du viser tydeligt, at du har overblikket og fokus på hvad der sker på arbejdspladsen. Spørgsmålet er; hvor effektiv er du egentlig, når du bruger så meget tid på, at observere hvad de andre har gang i?. Set på Coolstuff.

Knojernskruset
Medarbejderen med den korte lunte som eksploderer når tingene ikke fungerer. Ja, dig som slår tastaturet ind i skærmen fordi Pc’en igen vil genstarte midt i dit arbejde som du ikke fik gemt. Du har gennemslagskraft. Det er dig som får tingenen til at ske, så se at få skiftet kruset ”I’m the BOSS” ud med knojernskruset. Set på Coolstuff.


1 kommentarer:

Anders Kærsgaard 26. november 2014 kl. 23.19  

Ret sjove og meget anderledes krus.. de vil være en god joke på kontoret. :)

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP