Mexican Torture, HotSauce

Opskrift chili sauce, hot sauce, hotsauce mexicansk


Ingredienser
6-7 Habaneros
6-7 Trinidad scorpion
2 Hvidløg
1 dl Æbleeddike
2 spsk. Sukker
2 tsk. Salt
1 spsk. korianderfrø
1 bundt frisk koriander
Saften af 1 lime
Venstre Habanero / Højre Trinidad Scorpion
Det her er en hjemmelavet chili sauce basseret på to af de stærkeste chili'er, Habanero og Trinidad Scorpion. Det er ikke noget for sarte maver. Og røvhuller, den hævner sig endnu engang når den kommer ud. Det brænder ad helvede til, som at få et tændt stearinlys op i røven, hvis man altså har prøvet dette.

Jeg har givet den en mexicansk tvist ved at tilsætte ingredienser som er kendt i det mexicanske køkken. Derfor fik den også titlen ”Mexican Torture”. Har endda designet et label som du kan printe og klistre på flasken.

Ud over at den er fu#king stærk så har den altså en fantastisk flavor.
Knus korianderfrøene. Skær chilierne i grove stykker og fjern kernerne.

Brug endelig engangshandsker. Hvis først du får lortet på fingrene er det ikke til at få af. Senere glemmer du alt om det, indtil du stikker fingeren i øjet eller skal pisse.

Kom salt, sukker og eddike i en lille gryde og bring det i kog. Tilsæt alle ingredienser og lad det simre i 2-3 minutter. Det her burde du gøre når børn og kone ikke er hjemme. Jeg stod i køkkenet og fik et hosteanfald. Føles som at få et læs tåregas skudt i hovedet.

Hæld det hele i en blender. Undgå at få det i øjnene. Gi hot-saucen et lille opkog inden du hælder det op i en lille falske. Brug en tom flaske balsamico, ris-eddike eller soyasauce str. 200ml. Er den lidt for tyk så tilsæt lidt ekstra eddike. Med alt det eddike og salt kan den holde sig ret længe i køleskabet.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP