Star Wars står på bordet

Så er der igen godt nyt til alle Star Wars tosser. Hvis du allerede har alle de her fede Star Wars gadgets, så er der kommet nyt Star Wars merchandise til indretning af dit Star Wars køkken.

Darth Vader Kagedåse

Hvis du allerede har Stormtrooper kagedåsen, så mangler du selvfølgelig Darth Vader kagedåsen. Og der er ikke tale om et billigt plastikprodukt. Den er fremstillet i sort højglans glaseret porcelæn af høj kvalitet.

Star Wars Æggeforme

Kom det kogte æg i en af formene, Darth Vader, R2-D2, Stormtrooper eller C-3PO. Stil det et par minutter i køleskaber og voilà, du har et æg formet i et af ovennævnte figurer. Og hva fanden ska det være godt for. Et kogt æg ser røv kedeligt ud, og måske kan du få de kræsne unger til at spise æg når det ligner Darth Vader.

Star Wars Sandwich forme

Som supplement til æggeformene må sandwichformene ikke mangle. Så kan du endda få ungerne til at spise tørt toastbrød. Hvidt brød kamufleret som Dart Vader, Millenium Falcon, R2-D2, Stormtrooper, Stormtrooper 1st. Order eller BB-8 og dit barn spiser garanteret madpakken

Star Wars Lysende Spisepinde

Spisepinde i form af lyssværd er jo ikke noget nyt. I mit 2013 omtalte indlæg Et lyssværd hører hjemme i køkkenet kunne de dog ikke lyse. Nu lyser de for fanden, hvor fedt er det lige. Det her køkkengrej er altså ikke til børn, men til en næsten fuldvoksen star wars nørd. Elsker du samtidig sushi, så er det her sku en win-win situation.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP