Parteret hånd, Halloween 2016


Ingredienser

Til fars
500g hakket kylling
1 æg
2 spsk. havregryn
1 løg (fint hakket)
2 fed hvidløg (fint hakket)
1 gulerød (fint revet)
Blade fra bladselleri hakket
Salt og peber

Til dekoration
150g sliced bacon
hvidløg
2 stilke bladselleri
Kartoffelmos

Halloween er blevet en festdag som Juleaften og påske. Så det er ikke lige meget hvad der kommer på bordet til aftensmaden. I modsætning til juleaften, skal stemningen helst ikke være hyggelig. Vi vil skabe en atmosfære som er skummel, klam, uhyggelig og uappetitlig. Det betyder ikke, at du skal lave en lort på bordet. Det skal kun se klamt ud, men stadig være spiseligt. ”Human bodyparts” er klamt hvis de er parteret og ligger på bordet, med mindre du er kannibal.

Hvis din lokale slagter ikke har menneskekød, så kan du selv lave modellere en hånd af hakket kylling og bacon. Bland alle ingredienser til farsen sammen. Ta halvdelen af farsen og start med at forme underarmen.


Til de to underarmsknogler brugte jeg to stilke bladselleri. Ta en klump fars og form hånden samt tommelfingeren. Af resten laver du fingrene. Nu skal hånden pakkes ind i bacon. Er du kendt med den menneskelige anatomi, kan du simulere musklernes beliggenhed med baconstriberne.


Fingerneglene er hvidløg skåret på langs. Nu skal hånden en tur i ovnen. Hvis du synes den ser klam ud så vent til den er stegt. Den mindede utrolig meget om Freddy Kruegers hånd.

Nå ja, sådan en arm skal ca. ha. 1 time ved 170 °C. Jeg lade et stykke alufolie på fingrene så de ikke brænder af. Fjern alufolien efter ca. 45 minutter så de lige kan få lidt kulør.

Den blev placeret på en bund af kartoffelmos, som fik den til at se endnu mere gyseligt ud. Min datter kunne kun spise pegefingeren, så var hun mæt. Det var faktisk ret væmmeligt at skære i, skulle virkelig koncentrere mig og tænke på det kun er kylling og bacon.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP