Fyldte hakkebøffer
Fyldte bøffer
Opskrift fyldte burgerbøffer, hamburgerpresse
1Kg hakket oksekød
Ost, cheddar, gouda, emmentaler
Friske jalapenos
1 tsk. Salt
Frisk kværnet peber
burgerpresser
Mmmmm jeg elsker sku hakkebøffer. Er du lige så vild med hakkbøffer, så prøv at fylde dem med ost og jalapenos. Det er bøffer på steroider. Men det er fandme umuligt uden burgerpresser. Du må gerne prøve, men resultatet er noget værre lort. Det bedste resultat får du naturligvis med KitchPro’s Stuffed Burger Press, som netop er designet til at presse fyld i en hamburger.
Sådan en hamburgerpresse ejer jeg desværre ikke. Men med lidt omhu og mine talenterede fingerfærdigheder lykkedes det dog med den traditionelle burgerpresse.
Skær jalapenos i små stykker. Brug endelig frisk chili, ikke de syltede.
Kunsten er, at få burgeren til at hænge sammen, så lortet ikke falder fra hinanden, når den grilles eller steges. Ælt farsen godt sammen med salt og peber, så holder det bedre sammen.
Ta en lille håndfuld fars og pres den flad i hånden. Kom klumpen i burgerpressen og tryk den flad. Lig ost og jalapenos i midten af farsen. Der skal helst være ½cm fars i kanten som skal holde på toppen.
Form igen en lille kødbolle af farsen og tryk den flad så den nogenlunde kan være i burgerpressen.
Tryk igen låget af burgerpressen på hamburgeren. Eftersom jeg ikke havde den rette KitchPro’s Stuffed Burger Press, måtte jeg lige bearbejde kanten med mine fingre, så jeg var sikker, at den ikke ville falde fra hinanden på panden.
Kan spises som burger eller sammen med pomfritter.
0 kommentarer:
Send en kommentar