10 pakker til pakkeleg for under en hund

Så er vi der igen. Skøre lege hvor vi giver hinanden gaver som ingen gider ha'. Pakker til pakkeleg og må ikke koste en formue. Ikke noget problem at finde gaver til under 100,- kr. Men at finde noget genialt, sjovt og ekstraordinært under 100,-, det kan blive en udfordring. Her er 10 exceptionelle gaver, alle for under en hund, og som helt sikkert vil gi pakkelegen et frisk pust.

Bacon luftfrisker 29,-
Lad luften dufte af bacon. I bilen, på kontoret, på juletræet! Bacon luftfrisker er til alle som elsker duften af bacon. Pas på hvis hunde i nærheden.

Loaded Dice 35,-
Det er helt enkelt et shotglas med en terning i bunden. Fyld glasset, slå det ned i bordet, og følg terningens instruktioner! Perfekt til julefrokosten. Loaded Dice kan spilles med ubegrænset mange deltagere eller naturligvis alene hjemme, hvis man synes det er trist at tømme en flaske gammeldansk alene uden et sjovt spil.

Konservesplanter 39,-
Blomster siger mere end 1000 ord, og i en dåse kan de endda pakkes ind og transporteres i lommen. Bare åbne dåsen, gi den et sjat vand, så skulle der gerne gro noget ud af den. Konservesplanter er fremtidens planter.

Beer Tracker 49,-
Det er ikke altid nemt at holde styr på hvor mage øl man har drukket. Displayet på Beer Tracker holder præcis styr på hvor mange flasker der er åbnet. Det skulle gerne kunne hjælpe på regnskabet.

Boiley Æggekoger til mikroovn 55,-
Jep, jeg har selv prøvet at koge et æg i mikroovnen. Efterfølgende skulle jeg investere i en ny mikroovn. Men hvis jeg nu bare vil have ét enkelt kogt æg, så er det jo megalomant at sætte en hel gryde med vand i kog. Dvs. Boiley æggekoger er en genial opfindelse. Kog ét enkelt æg i mikroovnen uden den eksploderer. Og så er den eksorbitant sød at se på.

USB-kopvarmer 69,-
Sæt USB kopvarmeren i din computers USB-port. Stil koppen på den lille plade. Færdig. Aldrig mere kold kaffe eller te! Ud over kopvarmer er dette også en hub, med fire indgange, hvilket er ret praktisk, hvis du har få ledige porte i computeren!

Hidden Animal Kop 70,-
En kop kaffe, ikke noget usædvanligt. Men når vedkommende begynder at drikke kaffen kommer der lige pludselig et lille dyr frem i bunden af Hidden Animal Kop. Vælg mellem haj, hummer, hvalros, flodhest, blæksprutte eller krokodille. 


Starr Wall Bottle Opener 79,-
Denne flotte Starr Wall Bottle oplukker i Amerikansk retrostil forvandler dit køkket til et amerikansk Diner. Sæt den fast på væggen med to skruer og brug den til at åbne øl og andre drikkevarer med. 


Beer Tjiller Ølkøler 79,-
Den holder ikke kun temperaturen på status quo, den kan faktisk forvandle en lunken øl til en iskold forfriskende øl. Og så holder Beer Tjiller Ølkøler din øl kold i hele fem timer. Men hvis det tager dig fem timer at tømme en dåse øl, så kan det sku være lige meget om den stadig er kold.

KitchPro Hamburgerpresse 79
Lav din stuffed burger i tre meget nemme trin 
1. Form bunden med KitchPro hamburgerpressen
2. Fyld bøffen med fyld efter eget valg
3. Fars på, og tryk. Færdig!
 

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP