Asparges stegt i serrano skinke
Opskrift Tapas asparges stegt i serrano skinke
Ingredienser
24 grønne asparges
8 skiver Serrano skinke
Olivenolie
Groft salt
Tapas er små spanske forretter. Og her er en af de nemme og hurtige. Kan også serveres til et frokostbord, brunch eller bare som et ekstravagant snak son du kan prale med når dine taber venner er på besøg.
Skær den træede del af aspargesen. Det er den tykke nederste ende. Skær for guds skyld ikke knoppen af. Så rulles tre asparges ind i en serrano skinke. De steges i en pande med olivenolie på svagt blus og vendes så de bliver brune på alle sider. Skinken skal være sprød, og det skal aspargesene også, så steg dem ikke for længe, ingen gider spise slatne asparges. Strø lidt groft salt på og færdig. Var det ikke nemt?
Klap i og spis
Klap i og spis
0 kommentarer:
Send en kommentar