Pangasius filet med grønne asparges og Hollandaise sauce

Opskrift Pangasius filet med grønne asparges og hollandaise sauce

Ingredienser
2 Pangasius fileter
1 Kg Kartofler
1 bundt grønne asparges
Oliven olie
1 citron
Hollandaise sauce
Salt og peber

Husker du at spise fisk en gang om ugen? Sikkert ikke, og panerede fiskefileter med pomfritter tæller ikke. Fisk er fu#king sund, så du skulle prøve denne opskrift. Pangasius filet er billig og smager næsten som torsk. Opskriften er nem, ok, hollandaise saucen kræver lidt øvelse, så den fu#ker du sikkert up. Og lad være med at købe en eller anden ulækker færdigsovs, det gule tapetklister som de kalder hollandaise sauce, har intet med hollandaise sauce at gøre.

Pangasius fileter kan du enten stege i lidt olivenolie på en pande, ca. 3 minutter på hver side, ellers bliver den tør. Du kan også komme den i ovnen, ca 20 minutter ved 200°C, og tildækket med alufolie. Inden du serverer dem, drys med lidt groft salt og frisk citron.
De grønne asparges steger du få minutter i lidt olivenolie. De må gerne være lidt sprøde, så steg dem ikke for længe, ingen gidder spise slatne asparges. Drys med lidt groft salt inden servering.
Kartoflerne skærer du i både, vend i lidt olivenolie med frisk kværnet peber og salt, og så ind i ovnen med dem. De skal ca. have 45 minutter ved 180°C, så det er dem du starter med.
Så er det bare hollandaise saucen. Jeg gidder ikke skrive opskriften her, fordi jeg allerede har skrevet en fantastisk vejledning til dig, og den læser du her.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP