Svensk Pølseret

Opskrift svensk pølseret

Ingredienser
1 Kg kartofler
6-8 pølser
1 løg
1 stor dåse tomatpuré
2 tsk. paprika ”edelsüss”
2 dl. Mælk
1 dl. Fløde
Stegemargarine
Salt og peber
purløg

Hej losers. I dag skulle det gå lidt stærkt og der var ikke tid til at handle. Så det blev til svensk pølseret, og jeg fik brugt mine gamle kartofler og pølserne i fryseren. Ha, jeg troede at svensk pølseret var noget svenskerne havde fundet på, den svenske nationalret. Men så læste jeg sku, at det er noget danskerne har fundet på, når de var på camping eller lejerskole i Sverige. Det må ha været de fu#king rester der var tilovers, som blev kogt sammen. Whatever, det lyder måske fu#king ulækkert, men smager udmærket når det skal gå stærkt.

Skræl kartflerne og skær dem ud i ca. 1x2 cm store stykker. Kog dem i ca. 10 minutter. Hak løget i fine tern og steg dem glasklare i noget margarine. Skær pølserne i stykker og steg dem sammen med løget. Efter pølserne er blevet lidt brun skruer du ned for varmen og tilsætter paprikaen. Husk at bruge edelsüss paprika ellers bliver det fandens stærk og du begynder at tude mens du spiser.
Paprikaen skal kun steges meget kort. Kom nu tomatpuré, mælk, fløde og kartoflerne i. Rør alt godt sammen og lad retten simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber og pynt med purløg.

Spis det.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP