Asparges creme suppe
Opskrift asparges porre creme suppe
Ingredienser
1 bundt grønne asparges
1 porre
½ kop fløde
1 kop sødmælk
½ kop sojamælk
1 tern grøntsags bouillon
Lidt olivebolie
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
Salt og peber
I dag kom jeg hjem og var lidt småsulten. Men ikke en skid i det her fu#king køleskab. Et bundt asparges, som her ligget der i en uge og en enkelt porre samt en del åbne mælkeprodukter. Og hvad fanden skal jeg stille op med de sølle køleskabsrester? Min sult var for stor og resterne ikke dårlige nok til at smide ud. Og det resulterede så i en 5 stjernet gourmet suppe. Den kan helt sikkert anbefales, og den smager helt sikkert lige så godt med friske råvarer.
Skær asparges og porrer i små stykker og svits dem i lidt olivenolie. Hak hvidløgget fint og tilsæt det. Kom smør og bouillon i. Lad smørret smelte og tilsæt så fløde, mælk og sojamælk. Bring det til kog og smag til med lidt salt og peber. Voilà, så har du en fantastisk efterårssuppe eller en kanon forret.
0 kommentarer:
Send en kommentar