Det sidste måltid på Titanic
Kogebog, Last Dinner on the Titanic, Det sidste måltid på Titanic
I anledning med Tivolis Titanic udstilling som starter den 10 april, vil jeg præsentere jer for en kogebog, som beskriver de franske Michelin retter der blev serveret den dag Titanic sank.
Det er nu 99 år siden Titanic sank. Det luksus måltid besætningen fik serveret på skibet var desværre det sidste måltid de fik. Men nu har du den enestående mulighed at tilberede disse fantastiske retter. Og jeg håber ikke det bliver dit sidste måltid. Kogebogen ”Last Dinner on the Titanic” indeholder 60 autentiske opskrifter fra Titanics køkken. Kogebogen indeholder bla. disse opskifter
- Lobster Thermidor
- Oyster Martinis with Beluga Caviar
- Quail's Eggs in Aspic with Caviar
- Cream of Barley Soup
- Poached Salmon with Dilled Mousseline Sauce
- Filet Mignon in Wine
- Sauteed Duck Breasts with Figs and Port
- Lemon Sorbet
- Guinea Hen with Raspberries
- Mixed Belgian Endive Salad
Ud over opskrifter får du 100 illustrationer af skibets spiselokaler, vejledning i at folde servietter og meget mere, så du har mulighed til at genskabe Titanics atmosfære i din lejlighed. Lad badekaret evt. løbe over mens i spiser.
Det kalder jeg en udført temaaften.
1 kommentarer:
Lyder som om, at man godt kunne lave et sjovt tema over den opskrift :)
Monne
København restauranter
http://københavnrestauranter.dk/
Send en kommentar