Holy Shit, så er det jul igen!

Så er det jul igen. Hvorfor kommer det bag på mig hvert år? Lige pludselig står julen foran døren og jeg har endnu ikke købt en eneste julegave. Man bliver sku da advaret i god tid, når butikkerne kaster en julepynt i nakken allerede i september måned.
Gaver til køkkenet er altid godt. Alle mennesker ejer et køkken, medmindre du sidder inde for en voldsdom. Sidder din mor i spjældet, så gi hende ikke et sæt knive, dem får hun ikke meget glæde af. Du tænker sikkert, ”jeg gider sku da ikke gi et par fu#king grydelapper i julegave”. Men gaver til køkkenet behøver ikke at være kedelige. Se bare her.
Her er mine top-10 gaveideer som jeg fandt på CoolStuff.dk.

Dødningehovedflaske
Smart gave, hvis du kender en som er alkoholiker, og måske lige skal mindes om, at døden er nær.
Dødningehoved Flaske

Beer Tracker
Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet.
Beer Tracker

iGrill stegetermometer
Trådløst stegetermometer til iPhone og iPad. Stik termometeret i maden, som du plejer, og hold perfekt styr på temperatur, tid og resten af madlavningens kunst via app'en!
iGrill

Hotman
Ingen gryde er for varm for Hotman, han lægger sig bare på heroisk vis på ryggen på dit bord og tager imod den varme gryde med sine håndflader og knæ.
Hotman

Frække Kagefigurer
Æret være julebag med form som hjerter og stjerner, nu kan man endelig købe dem, altså kageformene, som får naboen op ad stolen og julelysene til at gløde. Bag frække kagefigurer!
Frække Kagefigurer

Voodoo Tandstikkerholder
Gør din næste fest smerteligt sjov ved at præsentere gæsterne for denne skønne tandstikkerholder, perfekt til pindemadder! Med ikke mindre end 37 velplacerede huller til tandstikkere er den dødsens smart på selv det mest kedelige køkkenbord!
Voodoo Tnadstikker Holder

Voodoo Knivholder
Tag livet af det sterile og kedelige køkken med dette sæt, som består af fem virkelig flotte knive og en mildt sagt anderledes knivholder!
Voodoo Knivholder

Splat Stan
Sig velkommen til Splat Stan, en venlig lille mand af silikone, hvis eneste opgave er at ligge fladt på ryggen og ofre sit liv på at holde din bordplade tør. Han gør din drikkeoplevelse sjovere og samtidig mere dramatisk!
Splat Stan

Altan Grill
Fungerer efter samme princip som en altankasse lige bortset fra, at man griller i stedet for at dyrke planter i den. Hæng den på et rækværk, montér den på væggen, eller løft den af og tag den med ud til grill på jorden!
Altangrill

I am not a Paper Cup
En kopi af et papbæger i keramik med silikonelåg. Dobbelte keramikvægge med isolerende luft imellem, så drikken holder sig varm/kold længe, og du slipper for at brænde fingrene!
I am not a Paper Cup

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP