Pristjek Pizzasten

Luksusmodellen
Pris 599,- hos KitchenOne.dk

Outdoorchef Pizzasten M, Ø 41cm. Denne pizzasten tåler de meget høje varmegrader uden at knække eller revne. Bagestenen har en porøs overflade som optager fugtigheden fra dejen og gør pizzabunden dejlig sprød. Består af silicium, aluminium og magnesium og kan derfor anvendes uden sundhedsmæssige betænkeligheder. Ramme af rustfrit stål med ergonomiske håndtag

Pizzasten fra Weber
Pris 249,- hos 10-4.dk
Bagestenen i Ø36,5cm er lavet af cordierite, som også anvendes i professionelle ovne. God kvalitet med høj brudsikkerhed og temperaturbestandighed i forhold til traditionelle bagesten. Anbefales at placere den i en kold ovn og varme den gradvist op, inden du lægger den på grillen. Så risikerer du ikke, at stenen knækker under en hurtig temperaturforskel.

Den Økonomiske
Pris 229,- Bagetid.dk
Bagesten i Ø39cm fremstillet i uglaseret stentøj. Tåler ikke ekstrem varme. Max temperatur 220°C. Tåler ikke hurtig start og skal således opvarmes i ovnen inden den lægges på grillen så den ikke revner. Til gengæld medfølger der en bagespade/pizzaspade.

Jamie’s
Pris 199,- hos Bagetid.dk og KitchenOne.dk
Selvfølgelig er der en Jamie Oliver udgave. Hermed den billigste pizzasten men med Ø33cm også den mindste. Tåler høje temperaturer dog skal den varmes op i ovnen hvis den skal på grillen, da du ellers risikerer at den knækker. Bagestenen leveres sammen med et rack der kan bruges til at servere pizza på bordet uden at beskadige bordpladen.

Bistandshjælpen
Pris gratis, fra naboens terrasse
Terrasseflise i solidt beton fra naboens have. Størrelse kan variere afhængig af hvilke fliser din nabo har lagt i haven. OBS, materialet kan være sundhedsskadeligt. What the fu#k, alle de dybfrosne pizzaer slår dig alligevel ihjel.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP