Pristjek Blender

Den billige


Philips HR2105/90
Kr. 277,- Kitchenone

Der findes sikkert blendere til endnu lavere pris. Men her fandt jeg en fra mærket Philips, hvor man må forvente lidt bedre kvalitet end en eller anden ”no-name” crap-blender. Denne blender fra Phillips har en kraftig 400 W-motor og en 4 stjernet ProBlend kniv. Desuden har den et blenderglas af høj kvalitet. 

Best i Test

Braun JB3060 BL
Kr. 453,- Kitchenone
Kr. 479,- WhiteAway

Det kom lidt bag på mig at Testvinderen er denne her fra Braun. Troede det ville være en af de dyre blendere. Til under 500,- kr. får du en 800 W blender med termoglas, som både kan tåle varme og kolde ingredienser. Dens skæreblade bevæger indholdet både vandret og lodret som giver en mere effektiv blendning.

Den robuste

KitchenAid Diamond blender
Kr. 1.276,- Kitchenone
Kr. 1.343,- Wupti
Kr. 1399,- WhiteAway

Har selv denne her blender. KitchenAid står for god kvalitet. Men du betaler også for kvaliteten. Til gengæld får du et køkkenredskab som holder resten af dit liv. Og hvis noget skulle gå i stykker, så kan reservedele altid skaffes. Dens design har ikke forandret sig i over 50 år, så der skal nok være reservedele i de kommende 50 år. Det plejer dog kun at være koblingen, den lille sorte gummidut glasset står på, som bliver slidt, og den kan købes på nettet. Den kan næsten blende alt :)

Den dyreste

Waring MX1500XTPSEE
Kr. 7.028,- Wupti
Kr. 7.028,- Kitchenone

Til den pris kan du få 5 KitchenAid blendere. Men tror heller ikke den er tænkt til privat brug med mindre du drikker over 100 smoothies om dagen så har du måske behov for en 1500 W programmerbar blender. Waring laver gode blendere også i en anden prisklasse som hr. og fru Danmark kan betale.

Bistandshjælpen

Gummi-Mukkert
Kr. 100,- 10-4.dk

Her et billigt alternativ til en blender. Læg alle ingredienser i håndvasken og slå med gummihammeren i rigtig lang tid, indtil du har en jævn drikkeklar konsistens. En gummi mukkert kan fås for ca. 100,- kr. Du har sikker i forvejen sådan en liggende. Den du lod gå med dig hjem fra din sidste erhvervspraktik. Du ved godt, du kom de to første dage, mødte ikke op resten af ugen og nu er du på bistandshjælpen. Men gummihammeren, den beholdt du.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP