Grill som en Pro

Grill som en Pro Hvis du ikke ligefrem er en grillnørd, så kan du da i det mindste ligne en. Du har måske allerede en gasgrill fordi du ikke kan håndtere kul, men alligevel ender dine pølser og bøffer med at blive en fiasko. Ikke fordi disse gadgets vil forbedre dine grillfærdigheder, men dine gæster vil få tillid til dig som grillmester, mens du fu#ker deres pølser up.

Bluetooth Stegetermometer

Trådløst stegetermometer til din smartphone. Du har ikke en disse forstand på madlavning men smartphones og tablets er lige dig. Så brug dine færdigheder som teknologinørd og stik en trådløs stegetermometer i stegen og imponer dine gæster med data som kan aflæses på skærmen. Det vil distrahere gæsterne væk fra grillen.
319,- coolstuff.dk

KitchPro BBQ Gloves
Disse varmesikre og gribevenlige Grillhandsker i silikone beskytter ikke kun mod varme, de skjuler også dine anden grads forbrændinger du har på hænderne da du prøvede at tænde grillen med bioethanol.
119,- coolstuff.dk

Grillforklæde med Ølbælte
Åh nej, en af gæsterne nærmer sig grillen. Men heldigvis er du total loaded med dit grillforklæde fyldt op med 6 øl. Som en superhelt springer du frem og tilbyder ham en lunken øl du har haft på din krop i 3 timer mens du prøvede at få gang i grillen.
159,- coolstuff.dk

Mingle Grilltang
Enten er kødet råt, og dine gæster får diarré, eller det er total brændt og dine gæster dør af kræft. Ta ingen chance, vær hellere på den sikre side. Denne grilltang har indbygget termometer, så kan du ta kødet fra grillen på det helt rigtige tidspunkt.
469,- coolstuff.dk

Skæresikker køkkenhandske
Du er en tåbe når du arbejder i køkkenet. Garanteret kommer du til at skære i dine små pølsefingere. Inden du serverer blodpølse, så brug denne skæresikre køkkenhandske når du tilbereder kødet, med en alt for skarp kniv du ikke kan håndtere.
119,- coolstuff.dk

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP