De skøre vindrikkere

Priserne på vin er faldet markant de sidste mange år. Nu har alle råd til at drikke rødvin, og ikke kun til højtiderne. En flaske rødvin koster ikke meget mere end en flaske ribena, så rødvin til aftensmaden er ikke usædvanligt. Billedet af en ældre herre fra overklassen som sidder på verandaen og sipper et glas rødvin er passé. Vi vil ha vin, og det skal være smart. Skruelåg og bag-in boks vine, væk med de propper, vi vil ku drikke vin på farten og kunne lukke den igen. Derfor er der kommet mange sjove gadgets, som gør indtagelsen af vin meget nemmere for de skøre vindrikkere.

Vinglas flaske
Du er måske træt af at skulle hælde vin op i glasset, eller skulle bede værten konstant om påfyldning. Du er vant til at drikke øl fra flasken, men du ligner en alkoholiker hvis du går og sipper direkte fra flasken. Her er så løsningen. Vin drikkes naturligvis fra et vinglas. Så hvis hele flasken sidder i foden, så er der vel ikke noget galt i det.
Læs mere om produktet på Coolstuff.dk

Gigantisk vinglas
Er èn flaske vin ikke nok, så er her en anden løsning. Dette gigantiske vinglas rummer hele 2,25 liter, svarende til 3 flasker vin eller næsten en hel bag-in-boks vin. Et glas vin skulle jo angiveligt være sundt, så et kæmpe stort glas kan jo kun være sundere.
Læs mere om produktet på Coolstuff.dk

Wine-to-go
Vi kender alle termokruset til kaffen. At kunne drikke en kop kaffe på farten uden at spilde er kommet for at blive. Har du prøvet at drikke et glas vin mens du sidder i bussen eller cykler? Ikke så smart, især i hvide bukser. Dette her Thermo-vinglas i akryl ligner ikke kun et vinglas, det holder også den ønskede temperatur og har et låg. Nu kan du drikke et glas vin i parken, på stranden og i toget på vej til arbejde. ”Dont drink and drive!”
Læs mere om produktet på Coolstuff.dk

Tipsy vinglas
Er du en af de fjollede vindrikkere som udelukkende drikker vin for at blive stiv. Så har du brug for de her skæve vinglas. Du har i forvejen svært ved at fokusere på dit vinglas efter du har tømt en hel bag-in-boks vin. Hvis du nu har et lodret vinglas, så ser du den total skævt og har svært ved at hælde vin i. På dette tidspunkt vil det Tipsy vinglas rette sig op i din optik, og du vil kunne hælde vin op selv om du er stang stiv.
Læs mere om produktet på Coolstuff.dk

Kæde vinreol eller Lasso vinreol
Er du en af de helt skøre vindrikker og samtidig tryllekunstner, så er disse to usædvanlige vinreoler lige noget for dig. Man kan ikke lade være med at glo på dem.
Og det bliver ikke bedre når du har indtaget et par glas vin. Disse vinholder skaber en illusion som fu#ker med alt hvad du har lært om tyngdekraften. Er du til tunge metalkæder, så køb Kædevinreolen. Er du mere typen som bruger reb, så er det naturligvis Lasso-vinreolen du må ha.
Læs mere om produktet på Coolstuff.dk

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP