Ribbenstegssandwich

Opskrift Ribbenstegssandwich
 Ingredienser
Grove burgerboller
Rødkål
Ribbenssteg
Syltede agurker
Ristede løg

Du vil mene, det er ret grotesk, at skrive en opskrift på en ribbenstegssandwich. Det må jeg give dig ret i. Det her er også mere eller mindre ment som en reminder, at du ikke skal smide resterne ud fra dagen før, men i stedet være kreativ og recycle dem til en ny ret. En ribbenstegssandwich er jo ikke andet end biksmad presset ind i en burgerbolle. Hvis du har brug for selve opskriften på en god gammeldags ribbensteg med rødkål, så har jeg den her.

Skær den kolde ribbenssteg fra gårsdagens festmiddag i tynde skiver og kom dem i en forvarmet ovn sammen med burgerbollerne.
Rødkålen varmer du i en gryde eller mikroovn. Så klasker du det hele sammen i følgende rækkefølge; Burgerbollebund, ribbenstegsskiver, rødkål, syltede agurker, ristede løg, burgerbolle top.

Så vær kreativ med dine rester, der er penge at spare.

1 kommentarer:

Newyorkerbyheart 30. marts 2011 kl. 20.29  

Det er da mad så man kan forstå det :-D Mums!!

Mange hilsner
Birthe

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP