BBQ Sauce, som Mama lavede den

Opskrift BBQ sauce, barbecue sauce, american bbq marinade, spareribs
Spareribs som sparker røv II

 Ingredienser
1 dåse øko hakkede tomater
1 løg
1 æble
3 stænger bleg-/bladselleri
8 spsk. brun farin
4 spsk. whisky
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. paprika
Chili, så meget du kan tåle
1 tsk. salt

Denne her BBQ sauce er en super deluxe marinade, især egnet til at bade spareribs inden de hopper på grillen. Den laves helt fra bunden, og tager lidt tid at tilberede, men til gengæld har du den bedste barbecue marinade som ikke kan købes nogen steder. Den er som mor lavede den, altså hvis hun kom fra Amerika.
Hak løget, og svits det i lidt olie. Imens skærer du blegselleri, og æblet i små stykker. Kast det i gryden og lad det simre i få minutter. Hæld alt andet som står på listen i gryden og lad det simre i ca. 10 minutter uden låg. Jeg kom både frisk og tør chili i saucen. Hvor meget chili du tilsætter, blander jeg mig ikke i. Voldtag saucen med en stavblender indtil den er cremet og uden klumper. Den skal koge ind, så lad den simre uden låg indtil den er godt tyk. Pas på, den kan spytte, så skru helt ned og rør løbende. Sluk for varmen og lad den køle ned.

Har du kun få spareribs, er det sikkert alt for meget marinade. Hvis du hælder den over i et par sylteglas mens den stadigvæk er varm, kan den holde sig rigtig længe.

Det her er i hvert fald spareribs som sparker røv. Har du ikke tid til alt det her pjat, så har jeg også en hurtig, men også udmærket spareribs marinade.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP