Tapas, stegte padron peber

Opskrift Padron, tapas, padron peppers

 Ingredienser
Padron peber
Olivenolie
Havsalt
Grillost * 

Summer time, tapas time. Det tænkte Kvickly sikkert, når de pludselig sælger ”Padron Peber”. Du har sikkert smagt dem i en tapasbar på din ferie i Spanien. Hvis ikke, så er du kraftedeme gået glip af noget. Det er en af de bedste snaks som findes. De ligner jalapenos, men de er dog ikke stærke. Der er dog et spansk ordsprog ” Unos pican y otros no” dvs. Nogle er stærke andre ikke. Størstedelen er meget milde, der kan dog snige sig en enkelt stærk ind, og er du den heldige vinder, så bliver du helt sikkert overrasket.
 Tilberedning er meget enkelt. Smør dem ind i olivenolie, og steg dem på en pande eller på grillen. Kom lidt havsalt på og server med andre tapas. *Jeg smed et par skiver grillost på panden. Prøv ellers med saltkartofler og aioli eller asparges stegt i serranoskinke.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP